Tygpåsar med grönsaker

Tygpåsar med tryck – En flexibel väska

posted in: Nyheter | 0

Tygpåsar är funktionella och kan användas till mycket. Det är egentligen bara din fantasi som avgör vad tygpåsen ska användas för. Dessutom är det möjligt att designa sina egna tygpåsar med eget tryck exempelvis. Förvara dina saker med stil samtidigt som du marknadsför ditt företag. Eller varför inte ge bort tygpåsen som företagsgåva till medarbetarna? Ja, möjligheterna är många med en högkvalitativ tygpåse som dessutom är snygg!

Använd tygpåsen med eget tryck som matkasse

Tygpåsen med eget tryck har blivit hetare än någonsin! För en tid sedan bestämdes det nämligen att priset för plastpåsarna som du köper i butik skulle höjas. Detta till följd av klimatpåverkan som plasten har när den hamnar på fel ställen. För att spara på jordens resurser höjdes priset för den vanliga plastpåsen till att hamna ungefär på samma nivå som papperskassen. Olika matvaruaffärer, men även andra butiker, har länge sålt bomullstygpåsar för ett lite högre pris i syfte att locka kunderna till att bära med sig sina produkter hem i en hållbar och designad tygpåse med logotyp. De som var tidigt ute med egna tygpåsar med tryck har högst troligt som följd till prishöjningen fått beställa hem betydligt större kvantiteter av tygpåsar nu. När du köper tygpåsar med tryck som du kan bära hem dina matvaror i får du också en multifunktionell tygpåse som du till exempel kan använda som påse för att ta ditt överblivna emballage till pappersåtervinningen.

 

Tygpåsar med eget tryck som flexibel väska

Eller så kan du designa din egen tygpåse och använda den som träningsväska. Numera är det ganska vanligt att inte göra ett fullt ombyte på gymanläggningen eller i padelarenan. Ofta bär du bara med dig ett par skor, vattenflaska och mobilen. Kanske någon frukt eller shake. Därför räcker tygpåsen väldigt långt i dessa sammanhang. De är dessutom smidigare att ha med sig då de knappt tar någon plats. När du inte använder bomullskassen så kan du enkelt knöla, eller vika, ner den i fickan på din jacka. Då är du redo för att bära hem allt som ryms i din shoppingpåse.

 

Gör avtryck i din marknadsföring med tygpåsar med eget tryck

När du som företag inser värdet av att designa egna tygpåsar och låta dina kunder, medarbetare eller andra vänner bära hem sina matprodukter i dessa bomullspåsar ökar även spridningen av ditt varumärke. Tygpåsar med tryck är en exemplarisk give-away som nästan är lite bortglömd emellanåt. Många gånger när du fyller påsar med give-aways till ett event fyller du upp designade pappers- eller presentpåsar som enbart kan göra sitt jobb för stunden. De ser bra ut på eventet när de står där på gåvo-bordet, men vad händer sen? När påsen och sällskapet har traskat hem från eventet hamnar påsen du lagt så mycket tid och pengar på i en papperssortering (i bästa fall). I sämsta fall så hamnar den i brännbara soporna. Tråkigt, såklart. Lösningen för mer hållbara påsar som kan leva sitt eget liv även efter ditt event eller din mässa är tygpåsar med eget tryck. Så bunkra upp på ditt lager och fyll det med tygpåsar med eget tryck så att det räcker till mässor och events framöver. Det är även en fin gest att ge bort tygpåsar för såväl miljön som för kunder och medarbetare. Så slipper de lägga sina pengar på att köpa matbutikernas egna påsar.

 

Gör det enkelt att designa egna tygpåsar

I din grafiska profil har du alla möjligheter att skapa tryck, bilder eller loggor som du lätt kan trycka upp på tygpåsar eller liknande material. Det är väldigt enkelt att designa dina egna tygpåsar. Online hittar du återförsäljare av profilprodukter med eget tryck som gör jobbet enkelt för dig. Det enda du behöver göra är att välja vilken modell på tygpåsen som du vill ha. Välj antal och ladda upp ditt tryck. I vissa webbshoppar kan du till och med ladda upp din logotyp eller ditt tryck och simulera det direkt på tygpåsen du har tänkt köpa. Det ger dig möjlighet att anpassa såväl färg som form av tygpåsen till ditt tryck.