Restaurangmaskiner-storkoksutrustning-storkoksmaskiner

Restaurangmaskiner, storköksutrustning och storköksmaskiner

posted in: Nyheter | 0

Restaurangmaskiner, storköksutrustning och storköksmaskiner går hand i hand. Vad har dessa maskiner och utrustning gemensamt? Svaret är enkelt och det är att förenkla och effektivisera arbetet i köket. Dessa maskiner används framför allt i restaurangbranschen för att kunna tillaga mat snabbt och effektivt. När du vill köpa restaurangmaskiner, storköksutrustning eller storköksmaskiner finns det en hel del att tänka på. Det viktiga är att investera i restaurangmaskiner, storköksutrustning eller storköksmaskiner med hög kvalitet till förmånliga priser. Har du gjort en bra investering kan du också uppnå en hög kvantitet av råvaror som till exempel hackas och blir mald tidseffektivt. Det tummas heller inte på kvaliteten vilket är positivt. Kvaliteten på en degblandare speglar av sig på degen som kommer serveras till gästerna. En restaurangmaskin eller storköksmaskin med hög kvalitet håller länge. Dina medarbetare i köket kommer slippa allt strul med maskinerna och kunna fokusera mer på matlagandet.

Nedan har vi listat populära restaurangmaskiner eller storköksmaskiner som kompletterar din storköksutrustning.

Värmebuffévagn

Med en värmebuffévagn presenteras maten på ett snyggt sätt samtidigt som maten hålls varm. Det finns olika varianter av denna produkt och de allra flesta kommer med en LED-belysning i hostskyddet. Det finns även utrymme till förvaring av tallrikar och annan utrustning på hyllplanet. Vagnarna kommer oftast med fyra hjul för enkel transportering. För att du ska veta att maten är varm tillkommer även en digital temperaturkontroll.

Mjölkkanna

En rostfri mjölkkanna har blivit en mycket populär produkt i restauranger och storkök. Det är förståeligt varför då den enkelt han hettas upp och på så vis hålla mjölken varm. En mjölkkanna är något som finns på alla caféer och restauranger där det serveras mjölk eller grädde till kaffet. Det är inte ovanligt att även skolor och andra verksamheter har den rostfria mjölkkannan nära till hands för alla medarbetare. En rostfri mjölkkanna är mycket stryktålig och håller i många årtionden framöver. En fördel med en mjölkkanna är att andra vätskor än mjölk kan förvaras i den. Oavsett vilket behov du har av en mjölkkanna så finns den i alla storlekar, för att på ett enkelt sätt passa in i din verksamhet

Rostfria grillspett

När du köper grillspett kommer dessa oftast i flera antal. Det vanliga är att man beställer 10st. grillspett åt gången. Rostfria grillspett är perfekt för shashlik, grillning av kött, fisk, grönsaker och andra råvaror. Grillspetten är utvecklade och framtagna för att kunna hantera höga temperaturer. Grillspetten har även skarpa toppar för att du enkelt ska kunna pierca mat utan ansträngning.

Degblandare

En degblandare förenklar, effektiviserar och förhöjer kvaliteten på arbetet och i slutändan produkten – degen. Fördelen med en degblandare är att du kan blanda och vispa stora mängder i maskinen. När det kommer till restauranger, pizzerior, skolor, kaféer eller bagerier där det ska blandas stora och många degar till stor volyms krävs en rejäl degblandare av kvalitet. Du som arbetar i ett storkök behöver en degblandare som gör det möjligt för dig och din personal att baka stora mängder deg. Med en högkvalitativ degblandare kan du baka stora mängder, snabbt och enkelt utan något som helst krångel. Tillgodose dina kundersbehov av exempelvis pizza på cirka tio minuter.

Degblandare kommer i olika storlekar och varianter där både hastighet och kapacitet varierar. En degblandare kommer i olika litermått: 10 liter, 20 liter, 30 liter och 60 liter. Välj därför en degblandare utifrån dina behov.

Korvstoppare

Korvstoppning är en metod för att göra en egen korv med hjälp av en maskin, en korvstoppare. Många tycker korvstoppning är roligt och det är heller inte särskilt svårt. Med en korvstoppare kan du, familjen och vännerna få en rolig och annorlunda aktivitet. För att stoppa korv i en korvstoppare behöver du bara kött, fett, salt, kryddor och fjälster. Självklart kan du själv välja vilket kött du vill ha och idag finns det gott om vegetariska och veganska alternativ. Glöm inte att hålla smeten kall under hela förberedelsen, en tumregel är att hålla smeten under 5°C. Anledningen är att hålla vätskan kvar i smeten och korvarna blir godare och riktigt saftiga.

Varför restaurangmaskiner, storköksutrustning och storköksmaskiner?

Att välja rätt restaurangmaskiner, storköksutrustning och storköksmaskiner av hög kvalitet är viktigt för att effektivisera arbetet i köket samtidigt som det är en investering. Producera mer mat i raskare takt av hög kvalitet utan något som helst strul. I denna text har vi använt degblandare, korvstoppare, rostfria grillspett, mjölkkanna och värmebuffévagn då dessa börjar bli alltmer vanliga.