garageportar örebro

Garageportar Örebro – Olika modeller och varianter för dina behov

posted in: Nyheter | 0

Garageportar finns i många olika storlekar och varianter, allt från standard till en unik design. På marknaden för garageportar finns det även de med motor, fönster eller dörr. Något som trendar just nu är Garageportar i Örebro som blivit alltmer vanligt. Vackra manuella garageportar i Örebro av trä är något som sticker ut till skillnad från andra orter i Sverige. Med portar i trä behåller man en ursprunglig traditionell känsla.

modern garageport örebro

Test av garageportar i Örebro

Det finns många olika garageportar i Örebro och vi har testat dessa för att se hur de fungerar. Nedan listar vi olika garageportar som är vanligt förekommande i Örebro men även i andra städer runtom vårt vackra avlånga land.

Slagport

Denna traditionella port låses har en dörr som låses med spanjolett. Den andra dörren på porten används som en vanlig dörr så att du enkelt kan ta dig in och ut. En slagport är en modell som ser till att du sparar utrymme inne i garaget. Den öppnas alltså utåt vilket gör att det alltid måste finnas plats utanför. Ett tips är att inte skotta in snö mot porten när snön faller. Slagporten passar bra till ett förråd eller ett längre garage men går även att göra automatiskt.

Takskjutport

Denna garageport är den allra vanligaste. Med denna port spar du plats både innanför och utanför garaget. Sektionerna är ledade vilket ger en mjuk och säker öppning. Det som sker är att porten skjuts upp i taket med hjälp av skenor. Denna garageport kan öppnas automatiskt med en dosa eller manuellt.

Vipport

Denna variant av garageport kommer som ett helt stycke där man ”vippar” upp porten. Porten öppnas delvis i garaget och resten av porten sticker ut lite, likt en keps. Porten funkar utmärkt om man inte har ett djupt garage. Även denna port kan beställas automatiskt.

Köpa garageport i Örebro

Att köpa garageport i Örebro av hög kvalitet är fullt möjligt. Det finns många leverantörer och tillverkare och det handlar framförallt att hitta rätt produkt. Med att hitta rätt produkt menas det att man köper något som passar en och samtidigt inte behöva betala för mycket. I och med det breda utbudet av garageportar i Örebro kommer du hitta något som passar dig. Ett tips innan man köper garageportar i Örebro är att identifiera sina behov. Behöver man exempelvis en automatiserad/motordriven port eller en manuell? Bara du själv kan besvara den frågan. Ett annat viktigt tips är att alltid jämföra priser produkter emellan. Ta fram flertalet alternativ och jämför varumärke, pris och kvalitet. Är du osäker kan du alltid söka dig fram till informationen själv eller ta hjälp av ett proffs genom att kontakta en återförsäljare. Kom dock ihåg att den dyraste porten inte alltid är bäst och den billigaste är inte alltid sämst.

Att tänka på

En garageport är en viktig del av ditt garage och det är du nog medveten om. Det finns en mängd olika typer av portar så att du kan välja just den modell som passar dig och dina behov allra bäst. Utöver valfriheten och funktionaliteten bör du se till att inte betala för mycket. Utför du denna kombination på bästa sätt har du gjort ett mycket bra köp!

Det rekommenderas att idag köpa en motordriven port till ditt garage. Du slipper att dra upp porten själv och det är väldigt smidigt och enkelt.